Nieuw! workshops babyreflexologie

Intuïtieve massage

 

 

 

 

Bij een intuïtieve massage staat de liefdevolle aanraking voorop. Vanuit mijn hart ontstaat dan een massage.

De intuïtieve ontspanningsmassage is een zachte vorm van massage met warme olie. De gebruikte klassieke massagegrepen zijn over het algemeen langzaam en ritmisch. Maar gezien elke massage een avontuur is kan het tempo vlot zijn, maar ook heel traag, of de handen kunnen rusten zodat je reiki kan ontvangen en alles er tussenin.

Mijn intuïtieve massages zijn niet bedoeld om specifieke lichamelijke klachten op te lossen maar om jou de ruimte te geven om contact te maken met je lichaam en om te voelen wat er is. Laat alle ervaringen, gedachten en emoties naar boven komen en laat ze zijn. Zo zal je in je hoofd meer tot rust komen en thuiskomen in je lichaam. Deze volledige lichaamsmassage haalt je uit je gedachtewereld waardoor je zowel lichamelijk als geestelijk ontspant.

 

Liefdevolle aanraking, daar gaat deze massage over. Een mens heeft aanrakingen net zo nodig als voeding. Een baby die niet aangeraakt wordt verkommert en dit geldt ook voor volwassenen.

Voordelen:

  • Helpen losmaken en afvoeren van vastgezette spanning en afvalstoffen.
  • Met liefdevolle handen laten voelen: ‘ je mag er zijn’.
  • Verbinding maken tussen de verschillende delen van het lichaam, het lichaam helpen opnieuw als één geheel te ervaren.

Duur: 60 minuten of 75 minuten

Prijs: 60 euro of 70 euro

 

* enkel dames *
* Wenst u een actieve, stevige massage waarbij elke knoop uit uw spieren wordt gemasseerd dan adviseer ik u om een afspraak te maken voor een Zweedse massage of sportmassage bij een collega.*

 

In sommige gevallen is een massage niet aangeraden. Hierbij kan u de contra-indicaties nalezen. Bij twijfel, raadpleeg steeds uw arts.
Contra-indicaties:
- Zwangerschap (wel zwangerschapsmassage vanaf week 14)
- Koorts/griep/verkoudheid
- Open wonden
- Extreme vermoeidheid
- Zeer slechte algemene gezondheid
- Besmettelijke huidaandoeningen op het lichaam 
- Gebruik van bloedverdunners en antibiotica
- Algemene pijnen (uitz. spierpijn)