Nieuw! workshops babyreflexologie

Leuke adresjes

 

Hierbij enkele leuke adresjes van ondernemingen/hulpverleners in/bij de Regio Blankenberge die zich specifiek richten tot zwangere dames en baby's. indien jullie nog adresjes kennen, laat me dit weten en ik vul de lijst aan!

 

MAEM - Blankenberge & online

MAEM is een totaalconcept voor aanstaande ouders. Hier kan je terecht bij Emilie voor het leggen van je lijstje, ontwerpen van je geboortekaart & doopsuikers, organisatie van je baby-event en styling van je babykamer in Blankenberge. Een “one shop for all” concept. Dit alles gecombineerd met een webshop.

https://by-maem.be

 

Vroedvrouwenpraktijk de Regenboog 
Regio Blankenberge, Zuienkerke, De Haan, Wenduine, Zeebrugge, Knokke-Heist, Lissewege, Dudzele, Sint-Pieters, Sint-Andries, Sint-Michiels, Jabbeke

www.vroedvrouwenpraktijkderegenboog.be

 

Vroedvrouw Stefanie Stulak - Vroedvrouw aan huis
Regio Brugge + randgemeenten, Sijsele, Damme, Loppem, Varsenare, Lissewege, Oostkamp

www.facebook.com/stefanie.stulak.92

 

Doula Elke Dekempe - Hartfluistering - Brugge
Wie bij het woord 'Doula' enkel denkt aan thuisbevallingen en geen epidurale verdoving zit helemaal fout.
Een doula stelt zich ten dienste van de zwangere en barende vrouw. Ze begeleidt en ondersteunt aanstaande ouders ,als aanvulling op de medische zorg, praktisch en emotioneel tijdens de zwangerschap en de bevalling.
Elke is een houvast tijdens de zwangerschap, bevalling en na de geboorte.

www.hartfluistering.be

 

Doulapraktijk aan zee - Tine Despiegelaere - Zuienkerke

Tine helpt koppels vol passie om 'op een positieve, rustige, ontspannen en intieme manier samen hun baby te laten geboren worden, in welke omstandigheden dan ook'. 'Toekomstige mama’s en papa’s empoweren om in zichzelf en hun baby te geloven, kleine trucjes meegeven die tijdens de bevalling een wereld van verschil bleken te maken', hiervoor kunnen jullie bij Tine terecht.

www.doulapraktijk-aan-zee.com

 

Kinesitherapie - en osteopathiepraktijk Hagers - Blankenberge
'De geboorte is voor de baby een traumatische en stressvolle gebeurtenis. De baby moet zich namelijk vanuit de baarmoeder doorheen het benige bekken wringen en draaien. Bij die passage door het bekken werken er enorme krachten op hem in.'
Steeds meer mensen gaan met hun baby'tje naar de osteopaat. Zelfs wanneer er geen klachten zijn is een bezoekje aan de osteopaat zinvol.
Je kan ook terecht bij Lien bij zwangerschapsklachten.
Bij kinesiste Judith kan je o.a. terecht voor: zwangerschapsbegeleiding (pre- en postnatale gymnastiek) en bekkenbodemtherapie.

http://kine-osteo-hagers.be

 

Vitaliteitscoach Olivia Jones - Knokke-Heist

'Als vitaliteitsCoach helpt Olivia vrouwen en kinderen om vrij en voluit te leven.' Olivia helpt je o.a. via het one on one coaching traject en de Online Masterclasses (cursussen) 'Happy Kids Have Happy Moms'. Je kan alles nalezen op haar website.

https://www.oliviajones.be

 

Geboortehuis De Oever - Brugge
'Een warme en rustige plek om te bevallen, op jouw eigen manier, met de liefdevolle ondersteuning van jouw partner, de aanwezigheid van een vroedvrouw van de Oever, dokter Niek of dokter Lut en eventueel jouw doula.' Bron:

https://www.de-oever.be/aanbod-1/begeleiding-tijdens-arbeid-en-bevalling-1/bevallen-in-het-geboortehuis/

 

Babywellness Brugge

Dit is een plaats waar mama’s en papa’s samen met hun baby gezellig kunnen vertoeven en genieten van de unieke ervaring van een sessie hydrotherapie. Gaëlle ontvangt jullie in een huiselijke ontspannen sfeer waarbij een persoonlijke aanpak centraal staat.

https://babywellnessbrugge.be

 

Webshop Histoire d'Annaëlle

Een webshop gestart door een mama omdat ze vond dat er gebrek is aan hippe & eigentijdse items die tevens uw eigen stijl uitstralen maar ook duurzaam, betaalbaar en ethisch verantwoord zijn.
Neem zeker een kijkje bij 'mini's corner!

https://histoiredannaelle.be