Reiki

 

Bij een Reiki behandeling lig je geheel gekleed op de massagetafel. Tijdens de behandeling speelt er rustige muziek. Tijdens de behandeling wordt enkel gepraat als daar een bijzondere reden voor is.

Tijdens de Reiki behandeling wordt door middel van handoplegging energie overgedragen. De energie stroomt naar de plekken waar nodig, denk hierbij maar aan water. Water zal altijd eerst naar het laagste punt stromen om dit op te vullen. Zo werkt Reiki ook, de plekken die aandacht en heling nodig hebben, daar zal Reiki naar toe stromen.

Een Reiki behandeling brengt je lichaam en geest weer in balans. Geeft rust, heelt, kan je inzicht geven in bepaalde problemen, verruimt je bewustzijn…. Reiki helpt zowel op lichamelijk, geestelijk of emotioneel vlak. Daar waar het het meest nodig is op dat moment zal Reiki naar toe stromen. Een Reiki behandeling kan ook verlichting brengen in je spirituele ontwikkeling.

Als behandelaar stel ik mij open als kanaal om de energie te mogen ontvangen en te laten stromen vanuit mijn handen naar jou toe. Door de Reiki behandeling komt er extra energie waardoor het lichaam zich zelf begint te helen. Ons lichaam heeft een zelfgenezingsmechanisme, denk maar aan een schaafwond die vanzelf geneest zonder onze tussenkomst. Ons lichaam doet het werk en Reiki ondersteunt dit proces mee.

Ieder ervaart een Reiki behandeling op een andere manier. Sommige mensen voelen onmiddellijk de werking van Reiki, anderen voelen het pas weken later.

 

Duurtijd: 60 minuten

Prijs: 55 euro

 

 

reiki