Acces Consciousness Bars

 

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het een tijdje geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?

 

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen?

Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen.

Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

 

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

 

Er zijn geen redenen waarom je het niet zou kunnen doen. Access Bars kan naast ontspanning ook verlichting, heling en zelfs verlossing bieden bij uiteenlopende ongemakken:

 

- Bij add/adhd

- Bij pijn in het lichaam

- Bij zwangerschapsklachten

- Wanneer je vaak moe bent

- Slecht slaapt

- Hoofdpijn/migraine hebt

- Gestrest bent

- Moeite hebt met keuzes maken

- Te veel nadenkt/ Piekeren

- Burn out

- Depressie/donkere gedachten/suïcidaal/zelfmoordgedachten

- Uitstelgedrag

- Zelfsabbotage

- Uitputting

- Zelfvertrouwen opkrikken

- Relaties niet lekker lopen

- Je niet blij bent met jezelf, ..

 

Een Access Bars sessie geeft je in het slechtste geval een heerlijke ontspanning, wat altijd fijn is voor lichaam en geest.

In het beste geval kan een Bars sessie jouw leven veranderen en het leven voor jou makkelijker, vrolijker en glorieuzer maken.

Hoe wordt het nog beter dan dat?

 

Duur:

Prijs: