Welkom op mijn website! Neem gerust een kijkje en heb je vragen, dan hoor ik het graag. Groetjes Evelien

Privacy

 

Je persoonlijke gegevens, die wil je niet zomaar afgeven. Toch worden ze zo vaak gevraagd, dat we het als bijna vanzelfsprekend ervaren. Ik kan me  goed voorstellen dat je wel graag wil weten, welke gegevens nodig zijn en waarom. Daarom leg ik je via deze pagina uit waarom ik een aantal gegevens van je nodig heb. Mocht je na het lezen van deze pagina nog vragen hebben, laat het mij dan gerust weten.

 

Evelien Verdonck, gevestigd aan Scharebrugstraat 96, 8370 Blankenberge België, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Scharebrugstraat 96

8370 Blankenberge

T: 
+32 499/194417
info@time4metime.be

Persoonsgegevens die ik verwerk

Ik verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan mij verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam

  • Adres
  • Telefoonnummer


  • E-mailadres

Met welk doel en op basis van welke grondslag ik persoonsgegevens verwerk

Ik heb jouw e-mail gegevens ontvangen doordat we elkaar persoonlijk kennen of ontmoet hebben, via inschrijving voor workshops, de aankoop van cadeaubon via de website of via een afspraak voor massage. Jouw contactgegevens zijn voor mij. Ik gebruik deze om met jou te kunnen communiceren. Ik vraag alleen naar jouw contactgegevens indien je wenst in te schrijven voor de voorgenoemde activiteiten binnen Time 4 Me-Time. 

Ik verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van nieuwsbrief en/of folder


  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om de dienstverlening uit te kunnen voeren

  • 
Om een cadeaubon op te sturen via Bpost

  • Het afhandelen van jouw betaling
 om de overeenkomst uit te voeren waar je om hebt verzocht

Hoe lang ik persoonsgegevens bewaar

Ik zal jouw gegevens niet langer bewaren dan logisch of nodig is. Uiteraard houd ik me aan de wettelijke en fiscale verplichtingen zoals de plicht aan de belastingdienst van het 7 jaar bewaren van facturen. Verder zal ik gegevens van jou niet langer bewaren dan noodzakelijk voor het werk dat ik met jou doe.

Je hebt steeds het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit: Drukpersstraat 35, tel +32 (0)2 274 48 00, Fax +32 (0)2 274 48 35, e-mail: contact@apd-gba.be.

Delen van persoonsgegevens met derden

Ik verkoop jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Webwinkelsoftware
Jouwweb
Onze website en -winkel is ontwikkeld met software van Jouwweb. Persoonsgegevens die je ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Jouwweb heeft toegang tot je gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Jouwweb is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Jouwweb maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot je gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen. Jouwweb behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren. Jouwweb houdt rekening met de geldende wettelijke bewaartermijnen voor (persoons)gegevens. 

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone.

1,Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de site goed werken en dat je gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Het plaatsen van functionele cookies zorgt ervoor dat je de site makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoef je bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan de site. Deze cookies geplaatst worden zonder dat je hier toestemming voor geeft.

_JwUnsafe
Cookie geplaatst door JouwWeb om de service van JouwWeb te kunnen gebruiken.
_JwSession

Cookie geplaatst door JouwWeb om de service van JouwWeb te kunnen gebruiken.

2, Analytische cookies

Omdat statistieken anoniem worden verzameld wordt er geen toestemming gevraagd voor het plaatsen analytische cookies.

_gid

Cookie voor Google Analytics. Hiermee wordt elke bezochte pagina opgeslagen.

_ga

Cookie geplaatst door Google Analytics om unieke gebruikers te meten.

_gat

Cookie geplaatst door Google Analytics het aantal requests naar hun servers te beperken wanneer er veel gelijktijdig verkeer is op de website.

 

Social media knoppen

Op de website zijn buttons opgenomen van Facebook, WhatsApp, Instagram, om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, ) of delen op sociale netwerken zoals Facebook, WhatsApp, Instagram. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, WhatsApp, Instagram, zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan jou gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Lees de privacyverklaring van deze partijen door (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te weten wat zij met je (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die zij verzamelen, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, WhatsApp, Instagram, zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door mij en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Je kunt ook een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@time4metime.be

Hoe ik persoonsgegevens beveilig

Bij wet wordt van mij verlangd dat ik jouw gegevens bescherm. Dat doe ik ook. Alles wat we via WhatsApp of Facebook medium bespreken blijft daar en wordt beschermd door de privacy overeenkomsten waar wij Ja op zeiden als gebruikers van die diensten. Mail en sms zit in mijn apparaten. Alleen ik heb toegang tot mijn telefoon en computer. Mijn telefoon en computer zijn beveiligd met een code. Mijn website www.time4metime.be en facebookpagina Time 4 Me-Time zijn etalages waarop ik aankondigingen doe en regelmatig foto’s plaats. Indien op deze media een foto van jou verschijnt wil dit zeggen dat ik vooraf toestemming heb gevraagd om dit te mogen plaatsen, deze toestemming kan jij te allen tijde intrekken door mij aan te spreken of een mail te sturen.