Algemene voorwaarden

 

Maak je een afspraak bij Time 4-Me time dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

 

  1. Time 4 Me-time is een massagesalon voor dames en baby's. Er worden geen sport-, medische- of erotische massages gegeven.

  2. Time 4 Me-time is niet aansprakelijk voor ongevallen. Baby’s dienen  in de gaten gehouden te worden door hun begeleider.

  3. Bij een boeking via internet, telefoon of mail ontstaat er een overeenkomst. Bij annulaties meer dan 24u op voorhand is dit kosteloos. Bij annulaties minder dan 24 uur op voorhand wordt de prijs van uw geboekte massage aangerekend.

  4. Als uw baby huilt tijdens de babymassage/ te moe is om te kunnen ontspannen, kunnen wij de massage niet verlengen, tenzij anders is overeengekomen.

  5. De prijzen worden niet meer gewijzigd na het vastleggen van de afspraak.

  6. Indien de klant te laat komt op de afspraak, betekent dit dat de massage een kortere duur zal hebben, tenzij anders wordt overeengekomen. De klant zal wel het overeengekomen bedrag volledig betalen.

  7. Bij het boeken van een zwangerschapsmassage verklaart u dat u op de hoogte bent van de contra-indicaties en in desbetreffend geval schriftelijke toestemming nodig hebt van uw gynaecoloog.