Nieuw! workshops babyreflexologie

Algemene voorwaarden

 

Maak je een afspraak bij Time 4-Me time dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

 

 1. Time 4 Me-time is een massagesalon voor dames en baby's. Er worden geen sport-, medische- of erotische massages gegeven.

 2. Time 4 Me-time is niet aansprakelijk voor ongevallen tijdens massages of workshops. Baby’s dienen  in de gaten gehouden te worden door hun begeleider.

 3. Bij een boeking van een massage via internet, telefoon of mail ontstaat er een overeenkomst. Bij annulaties meer dan 24u op voorhand is dit kosteloos. Bij annulaties minder dan 24 uur op voorhand wordt de prijs van uw geboekte massage aangerekend.

 4. De vervaldatum van cadeaubons wordt verlengd met de periode van lockdown.
 5. Als uw baby huilt tijdens de babymassage/ te moe is om te kunnen ontspannen, kunnen wij de massage niet verlengen, tenzij anders is overeengekomen.

 6. Bij het boeken van een zwangerschapsabonnement krijgt u 1 lesje individuele babymassage cadeau. Tenzij wordt overeengekomen dat u kan kiezen voor 1 lesje in groep.
 7. De einddatum van zwangerschapsmassageabonnementen: specifiek voor de zwangerschapsmassages en postnatale massages worden verlengd met de periodes van lockdown. De gratis sessie babymassage gaat dan door via zoom.
  Indien een zwangerschapsmassage na de verlenging niet meer mogelijk is wordt deze omgezet in een postnatale massage.
 8. De waarde van de  gratis sessie babymassage bij de aankoop van een abonnement wordt nooit uitbetaald. De koper is verantwoordelijk om de sessie te boeken vóór de kruipleeftijd van de baby. Kan dit wegens overmacht niet doorgaan in persoon dan kan dit steeds doorgaan via zoom.
 9. De prijzen worden niet meer gewijzigd na het vastleggen van de afspraak.

 10. Indien de klant te laat komt op de afspraak, betekent dit dat de massage een kortere duur zal hebben, tenzij anders wordt overeengekomen. De klant zal wel het overeengekomen bedrag volledig betalen.

 11. Bij het boeken van een zwangerschapsmassage verklaart u dat u op de hoogte bent van de contra-indicaties en dat u indien nodig ,volgens de contra-indicaties, schriftelijke toestemming gevraagd hebt aan uw gynaecoloog.
 12. Indien u na de start van een workshopreeks niet kan aanwezig zijn tijdens 1 les zal worden gekeken of u kan aansluiten bij een andere groep. Indien de voorgestelde datum u niet past heeft u de keuze om de gemiste les individueel te volgen via zoom of een voucher te ontvangen ter waarde van de gemiste workshop.
 13. Indien een workshop wordt afgelast heeft u de keuze om ofwel u in te schrijven voor een volgende reeks of om een terugbetaling te vragen.
 14. Annulatie van een workshop ten minste 14 kalenderdagen voor aanvang, u ontvangt het volledig bedrag terug. Annulatie van een workshop 7 kalenderdagen voor aanvang, u ontvangt 50% van het inschrijfbedrag terug. Annulatie minder dan 7 kalenderdagen voor aanvang, geen terugbetaling van het inschrijvingsgeld. Dit vervalt indien u iemand kan aanbrengen die uw plaats inneemt.